Blog

  • Zertifikat – vopsele nuanțabile pentru exterior

    19.04.2018

    Zertifikat – vopsele nuanțabile pentru exterior

    Vopsirea exterioară a unei case pare greu de realizat în primă instanță, mai ales dacă vrei să economisești, fără să apelezi la o echipă de profesioniști. De aceea, noi ți-am pregătit o gamă de produse nuanțabile, potrivite pentru orice tip de suprafață de zidărie

    Vezi mai mult
  • Cum se face pregătirea suprafețelor exterioare?

    19.04.2018

    Cum se face pregătirea suprafețelor exterioare?

    Să vopsești la exterior pare destul de greu, mai ales dacă nu ai toate informațiile necesare. Însă cu răbdare din partea ta și cu sfaturi din partea noastră, fii sigur că vei obține rezultate excelente. Scoate carnețelul și notează – ai multe de aflat!

    Vezi mai mult
  • Încă mai ai timp să renovezi interiorul până de sărbători

    02.03.2018

    Încă mai ai timp să renovezi interiorul până de sărbători


    Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar noi știm că vrei să le întâmpini într-un ambient cât mai

    Vezi mai mult
  • Design interior – combină culorile ca un profesionist

    02.03.2018

    Design interior – combină culorile ca un profesionist

    Nu trebuie să fii expert ca să îți decorezi interiorul casei ca un profesionist – o paletă de culori și câteva sfaturi din partea noastră este tot ce ai nevoie. Fie că e vorba de nuanța ta preferată sau una care crezi că se potrivește încăperii, înainte de a începe să ”colorezi”, trebuie să ții cont de următorii pași.

    Vezi mai mult
  • Importanța culorilor – Cum creezi mediul dorit ?

    02.03.2018

    Importanța culorilor – Cum creezi mediul dorit ?

    Culorile au un rol deosebit de important pentru fiecare dintre noi: fie că sunt reci, calde sau neutre, acestea reflectă personalitatea și influențează starea de spirit. Există numeroase motive pentru a selecta o anumită culoare din considerente de proiectare sau personale, însă ceea ce se trece cu vederea este puterea psihologica a fiecărei culori. Fie că dorești să adăugați energie într-o cameră plictisitoare sau pur și simplu să utilizezi culoarea preferată, noi te vom îndruma cum să alegi nuanța care ți se potrivește cel mai bine.

    Vezi mai mult
  • TIPS&TRICKS – cum vopsești interiorul în câțiva pași simpli

    02.03.2018

    TIPS&TRICKS – cum vopsești interiorul în câțiva pași simpli

    Redecorarea interiorului pare simplă: alegi culoarea și aplici. Dar ceea ce contează în final sunt rezultatele excelente pe care dorești să le obții fără prea multe bătăi de cap. De aceea, noi venim în ajutorul tău cu câteva idei de care să ții cont atunci când vrei să reîmprospătezi o încăpere.

    Vezi mai mult