Zertifikat – vopsele nuanțabile pentru exterior

Publicat de 19.04.2018

Vopsea lavabilă

Vopsirea exterioară a unei case pare greu de realizat în primă instanță, mai ales dacă vrei să economisești, fără să apelezi la o echipă de profesioniști. De aceea, noi ți-am pregătit o gamă de produse nuanțabile, potrivite pentru orice tip de suprafață de zidărie – Vopsele superlavabile colorate pentru exterior .

Lucrările de renovare tind să fie complicate și epuizante, mai ales dacă nu ai o vopsea de calitate foarte bună și nici nu ești bine informat. Dar pentru asta suntem noi aici – să te ajutăm să obții rezultate finale excelente, care să-ți ofere un aspect unic, demn de invidiat. Despre ce este vorba, mai exact? Aceste produse sunt obținute prin amestecarea pastelor de pigmenți colorați cu bazele de nuanțare V8001-V8004, respectiv V8007. Cum funcționează? Tu alegi culoarea, noi o mixăm folosind sistemul propriu Kolor Explorer, iar produsul e gata de livrare. Simplu, nu?

Proiectul de redecorare a casei trebuie să se desfășoare pas cu pas, începând cu pregătirea suprafeței și finalizând cu ultimele retușuri. Noi ți-am prezentat vopseaua, tu alegi metoda de aplicare – pensulare, roluire sau pulverizare airless – iar apoi ții cont de toate informațiile prezentate în fișa tehnică. Important de reținut este faptul că aceste vopsele nu se utilizează ca atare, ci doar pentru obținerea unor nuanțe.

Aplicarea produsului se face în zig-zag, uniform, în straturi subțiri. Însă cum eviți apariția diferențelor inestetice de nuanță pe același perete? Înainte de a te apuca de vopsit, aplică un strat de Grund G8105, care va facilita procedeul de obținere a unei suprafețe uniform colorate. După cum probabil știi deja, trebuie să ții cont și de diluția corespunzătoare a produsului și de utilizarea instrumentelor curate și uscate.

În timp ce tu ești pregătit complet pentru renovare, vremea poate fi imprevizibilă – temperatura prea ridicată, vântul sau precipitațiile sunt doar câțiva dintre inamicii vopselei, care pot afecta și compromite aspectul final. De aceea, noi te sfătuim să ții cont de condițiile de aplicare: temperatura peretelui să fie cuprinsă între 10 și 30 grade Celsius, iar zona pe care o vopsești să nu fie expusă intemperiilor și scurgerilor de apă sau în bataia directă a razelor solare. Suprafața se va usca repede, dacă vei ține cont de condițiile de aplicare. O umiditate crescută a aerului și temperaturile necorespunzătoare pot prelungi considerabil timpul normal de uscare de doar 2 zile.

Sperăm că ți-am fost de folos cu această prezentare și că acum deții informațiile necesare pentru a te putea apuca de muncă. Spor la treabă!