У вас еще есть время сделать ремонт интерьера до праздников

Опубликовано 02.03.2018

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar noi știm că vrei să le întâmpini într-un ambient cât mai plăcut. De aceea, ți-am pregătit câteva idei despre cum poți renova interiorul casei tale, chiar și pe vremea specifică sezonului rece. Ține cont de sfaturile noastre și te vei bucura de noua ta locuință în cel mai scurt timp!

1

     Alege livingul
     Primul pas pe care trebuie să-l faci este să alegi încăperea pe care vrei să o redecorezi. Noi îți propunem livingul, pentru că este locul în care îți întâmpini familia și prietenii de sărbători. Surprinde-ți musafirii cu un nou look și bucură-te de atmosfera specifică unei noi camere.
2

     Iarna nu-i ca vara?
     Mulți se feresc să renoveze iarna pe motiv că vremea nu e potrivită, iar produsul nu se va usca. Greșit! Aerul rece de afară facilitează și micșorează timpul de uscare, dacă pereții sunt încălziți pe interior. În plus, ai nevoie de o bună ventilație, pe care o poți obține deschizând ferestrele.
3

      Iluminare potrivită
     Zilele de iarnă sunt mai scurte, dar asta nu te va împiedica să termini redecorarea înainte de înserare. Peisajul reprezintă partea frumoasă când vopsești iarna – lumina naturală a soarelui de iarnă sau chiar a zăpezii va dezvălui și cele mai întunecate colțuri ale încăperii tale.
4

     Vopseaua adecvată
     Pentru ca renovarea să fie făcută cu succes, alege o vopsea acrilică – se usucă repede, culoarea este rezistentă, iar aplicarea se face în doar 2 straturi. Astfel, renovarea se finalizează într-un timp scurt, iar tu te poți bucura de noua ambianță cât mai curând.
5

     Ce culoare?
     Ce culoare vrei tu! Poți alege nuanțe uzuale, care nu se demodează, sau poți opta pentru tonurile specifice Crăciunului – roșu, verde sau auriu. Roșul simbolizează căldură și dragoste, verdele inspiră prospețime și optimism, iar auriul reprezintă bogăție și fericire.
6

       Buget redus
     Cheltuielile pentru renovare nu trebuie să fie foarte mari, având în vedere că vin sărbătorile. Calculează costul proiectului și economisește atât cât poți, dar nu în ceea ce privește vopseaua și instrumentele cu care aplici. O vopsea slabă din punct de vedere calitativ și instrumentele neadecvate nu vor face altceva decât să îți îngreuneze munca.
7

      După muncă și răsplată
     Aruncă o ultimă privire spre noua încăpere și asigură-te că renovarea s-a finalizat cu succes. După toate acestea, nu-ți mai rămâne nimic de făcut în afară de să te bucuri de înfățișarea proaspătă a locuinței tale, alături de familie și prieteni.
8