ПОЛЕЗНЫЕ СОВЕТЫ - как покрасить интерьер за несколько простых шагов

Опубликовано 02.03.2018

Косметический ремонт интерьера кажется простым: выберите цвет и примените. Но что в конечном итоге имеет значение, так это отличные результаты, которых вы хотите достичь без особых хлопот. Вот почему мы пришли к вам на помощь с некоторыми идеями, которые следует иметь в виду, когда вы хотите освежить комнату.

     ВСЕ, ЧТО ТЕБЕ НУЖНО
     Înainte de toate, asigură-te că nu îți lipsește nimic: pensulă/trafalet, echipament și, bine-nțeles, cantitatea de vopsea necesară. Nu e tocmai indicat să dai o fugă la magazin în mijlocul procedurii, pentru că îți lipsește ceva.
2

     ACOPERĂ ȘI PROTEJEAZĂ
     Nu începe să vopsești înainte de a acoperi podeaua și mobila. Pune o prelată pe jos și mută corpurile de perete împreună celelalte elemente decorative în altă încăpere – așa vei lucra curat, fără pete. În plus, poți înlătura și capacele de comutație sau prizele pe care nu vrei să le vopsești.
3

     SUPRAFAȚA CORESPUNZĂTOARE
     Cea mai importantă etapă este, fără îndoială, pregătirea suprafeței. Aceasta trebuie să fie lipsită de impurități, netedă și fără fisuri – dacă e nevoie, repară fisurile cu un chit. Noi recomandăm șlefuirea peretelui, urmată de aplicarea unui grund care să faciliteze operațiunea de vopsire: Grund G8101.
4
5

     CALITATEA VOPSELEI
     Acordă o deosebită importanță vopselei pe care urmează să o utilizezi. Citește foarte bine fișa tehnică și ține cont de informațiile privind condițiile, modul de aplicare și timpul de uscare. Mai mult, trebuie să fii atent și la numărul de straturi pe care urmează să le aplici – mai mult nu înseamnă mai bun.

6

     REZULTATE EXCELENTE
     După ce ai terminat de vopsit și peretele s-a uscat, poți trece la etapa finalizării. Îndepărtează prelata cu grija și pune la loc tot ce ai mutat – apoi, bucură-te de noul tău interior!
7